Startside


Spansk Grammatik, 2. udg. er den til dato mest omfattende dansksprogede grammatik til spansk.


Over stok og sten er en levende og til tider dramatisk fortælling om en cykelekspedition gennem Østeuropa, Afrika og Asien.


Don Quijote kunsthåndværk


Tag på eventyr med Don Quijote Rejser

Lysbilledforedrag af Jan Mogensen


Kontakt Jan Mogensen

Adresse:

Havetoften 59

DK-2630 Taastrup

Tlf.: 61 51 33 31

 

Forlaget Don Quijote

Ved Jan MogensenPræsentation af
På cykel til soldronningens rige

 

På cykel til soldronningens rige af Jan Mogensen er en beretning om en rejse lidt ud over det sædvanlige. Forfatteren fortæller om sit møde med det spændende sydamerikanske kontinent, hvor han følges over 1000 kilometer øde stepper, op til 4500 meters højde i Andesbjergene, trækkende sin cykel gennem floden adskillige gange og på ekspedition i den tætte Amazonjungle, hvor han fodrer piratfiskene.

I Bolivia trues forfatteren med at blive slået ihjel, og vel ovre grænser til Peru tager sikkerhedsstyrkerne i en mindre landsby ham med på en natlig eftersøgning efter medlemmer af den frygtede guerillabevægelse den lysende sti.

Jan Mogensen cykler gennem Atacama, verdens tørreste ørken, og det gamle inkarige, hvor han tager på vandretur ad inkaernes efterladte stier, der går forbi imponerende ruinkomplekser af glemte byer. Vi overværer også en af inkaernes storslåede fester, og til sidst tager forfatteren os med til bryllup i Peru - sit eget!

 

På cykel til soldronningens rige kan kun bestilles direkte gennem forfatteren på mail: Jan Mogensen. Pris kr. 100,-

Kommentarer til forfatteren.