Startside

Tag på eventyr med Don Quijote Rejser

Lysbilledforedrag af Jan Mogensen

Don Quijote kunsthåndværk


Over stok og sten er en levende og til tider dramatisk fortælling om en cykelekspedition gennem Østeuropa, Afrika og Asien.


På cykel til soldronningens rige er en beretning om en cykelrejse i Sydamerika. Turen starter i Uruguay, og efter at have krydset Andesbjergene flere gange sluttes i Ecuador ved monumentet der markerer Ækvator.


Kontakt Jan Mogensen

Adresse:

Havetoften 59

DK-2630 Taastrup

Tlf.: 61 51 33 31

 

Forlaget Don Quijote

Ved Jan MogensenPræsentation af Spansk Grammatik

 

Spansk Grammatik af Jan Mogensen er den mest omfattende spanske grammatik udgivet i Danmark. Den kan bruges efter et grundlæggende kendskab til sproget er opnået og sigter især på undervisningen på universiteternes grunduddannelse. Den vil dog også være et nyttigt værktøj for oversættere og andre sprogbrugere.

Bogen er opdelt traditionelt i emner, og paragrafinddelingen gør det let at henvise til specifikke problemstillinger. Derudover findes flere afsnit om sætningsanalyse, en liste over næsten 500 verber med angivelse af bøjning m.m., samt et omfattende stikordsregister.

Spansk Grammatik beskriver primært det spanske standard-sprog, men da sproget er en meget levende størrelse, gives der også en del oplysninger om dialektale træk og afvigelser i såvel Latinamerika som Spanien.

Anmeldelse af Spansk Grammatik

Hent Spansk Grammatik som pdf-fil.

Øvelser til Spansk Grammatik

Der arbejdes på at lave flere sværhedsgrader og typer af øvelser til Spansk Grammatik. De første ligger klar, og der vil løbende blive tilføjet flere.

 

Spansk Grammatik er desværre udsolgt, og jeg påtænker ikke at genoptrykke den, idet jeg forventer at de fleste brugere vil være tilfredse med at kunne hente den gratis som fil (link ovenfor).

Kommentarer til forfatteren.