Don Quijote kunsthåndværk


Rejsebeskrivelser af Jan Mogensen


Lysbilledforedrag af Jan Mogensen


Spansk Grammatik af Jan Mogensen


Til forsiden


Kontakt Jan Mogensen

Hvem er Jan Mogensen

Adresse:

Havetoften 59

DK-2630 Taastrup

Tlf.: 61 51 33 31

Don Quijote Rejser
- kultur og eventyr

Ved Jan Mogensen

 

Don Quijote Rejser er et lille fritidsrejsebureau. De rejser jeg arrangerer, skal være en blanding af kulturelle oplevelser og fysiske udfordringer som dog ikke er mere anstrengende end at de fleste der har interessen, kan være med.

Jeg står selv for alt i forbindelse med rejsen. Jeg er ansvarlig for aftaler med hoteller og transportselskaber, og jeg rejser selv med som guide, så hvis der opstår problemer undervejs, er vejen til den ansvarlige kort og direkte. Det er din garanti for at alt fungerer som det skal: de problemer der måtte opstå, sørger jeg for bliver løst med det samme.

Inden endelig tilmelding afholdes et informationsmøde hvor alle tvivlsspørgsmål kan blive afklaret.

 

Sommer 2010: På cykel gennem Inkariget

Dette års eventyr bliver en cykeltur i Andesbjergene fra Cuzco i Peru til La Paz i Bolivia. Vi skal opleve den andine kultur i små landsbyer hvor turister er et sjældent syn, heksemarkedet i La Paz og de flydende øer på Titicacasøen, verdens højst beliggende sejlbare sø. Undervejs besøger vi Machu Picchu og andre af inkaernes imponerende bygningsværker, og vi cykler igennem et enestående landskab af højsletter med snedækkede bjergtoppe i det fjerne. Klik for detaljeret rejsebeskrivelse.